Συμβουλές για την επιλογή το καλύτερο εμπορικό συρόμενες πόρτες

Σήμερα, η μαζική επιλογή των συρόμενες πόρτες που υπάρχει στην αγορά. Οι συρόμενες πόρτες είναι μια εναλλακτική στροφή προς την σπρώξτε για να ανοίξουν πόρτες. Διακρίνονται από πολλά πλεονεκτήματα. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι να σώσει το μέγιστο του χώρου στο χώρο όπου μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε τα χωρίσματα. Σας ενδιαφέρει; Τότε ρίξτε μια ματιά σε μερικές συμβουλές για την επιλογή των εμπορικών συρόμενες πόρτες παρακάτω. εμπορική συρόμενες πόρτες Φωτογραφία - 2 1. Δεν πρέπει να φοβάται από τις λέξεις που δεν καταλαβαίνετε. Η λέξη “εξάρτηση”, η οποία ετικέτες συρόμενες πόρτες σημαίνει ένα σύνολο. Αυτή δεν είναι η ποιότητα, το επίπεδο ασφάλειας, ή δύναμη παράγοντα. Αν κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είναι έντονη η άποψη έννοια των οποίων δεν ξέρεις, ρώτα να σου εξηγήσω τους.

2. Το κιτ θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής: μια πόρτα ίδιο πάνελ, ένα πλαίσιο, έναν οδηγό εξάρτηση, εξαρτήματα, και μια κασέτα. Βεβαιωθείτε ότι το σετ είναι πλήρες, αν όχι σε ένα κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση στην παρουσία του υπευθύνου.

3. Ο μηχανισμός της συρόμενης πόρτας παράγεται με την πόρτα είναι αναγκαία εξαρτήματα και οι οδηγοί των δύο τύπων, με τον καθορισμό και χωρίς τον καθορισμό κάτω από το υποστήριγμα, κύλινδρος άμαξες, το χαμηλότερο λουρί, και η βίδα-καρφιά. Αν έχετε αποφασίσει να αγοράσετε συσκευές για τη συρόμενη πόρτα, θα πρέπει απαραίτητα μέτρο. Το μήκος του οδηγού πρέπει να είναι απαραίτητα δύο φορές περισσότερο από το πλάτος της πόρτας-TZP – οι μηχανισμοί πρέπει να αντιστοιχεί σε μάζα ίδια κατασκευή. Καινοτομίες υπάρχουν επίσης στην αγορά των συρόμενων θυρών. Είναι με εγκατεστημένη μη σύνθετα, αλλά πολύ χρήσιμη συσκευή – ένα synchronizer. Διευκολύνει το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας, χωρίς χτυπήματα από μια πόρτα επιτροπή ενάντια σε ένα άλλο λόγω σχοινιών χάλυβα και μπλοκ.

4. Το ποσό των πάνελ των θυρών εξαρτάται από το πόσο μεγάλο είναι το σημερινό άνοιγμα. Ο αριθμός των θυρών μπορεί να πάει πριν τις 8. Μόνο κατοίκους της ένα βασιλικό κάστρο μπορούν να αντέξουν τη μέγιστη ποσότητα του πάνελ των θυρών

5. Αν έχετε επαρκή προϋπολογισμό, να δώσουν προσοχή σε γυαλί και ξύλο πάνελ των θυρών. Αυτά είναι τα πιο ακριβά προϊόντα και την ίδια στιγμή, είναι πιο όμορφος. Όλα τα γυάλινα μέρη πρέπει να είναι καλής ποιότητας. Η καλύτερη επιλογή είναι το triplex ή γυαλί, το υλικό αυτό είναι ισχυρό, ανθεκτικό και ασφαλές. Αν κατά λάθος χτυπήσει την πόρτα από triplex, τα θραύσματα δεν θα πετάξει μακριά από τις εγκαταστάσεις, φιλμ από πολυμερές θα διατηρήσει τους.

6. Αν θεωρείτε οικονομικές επιλογές, να δώσουν προσοχή σε πόρτες από μοριοσανίδα, HDF, και ξύλινα στοιχεία. Είναι πολύ απλό να αναλάβει τη φροντίδα γι αυτούς.

7. Κάποιος πρέπει να είναι προσεκτικοί Κατά την επιλογή του υλικού, η συχνή επιλογή για σήμερα είναι ένα φυσικό μάζα από ξύλο, ή μέταλλο. Επιλέξτε πόρτες σύμφωνα με το σχεδιασμό του εσωτερικού σας, αργίλιο μοντέλα θα είναι καλά κατάλληλο για art nouveau ή υψηλής τεχνολογίας. Οι κατασκευές αυτές είναι πολύ σύγχρονο και μοντέρνο, άριστα τοποθέτηση. Πρέπει επίσης να σκεφτείτε για τα συστατικά τους, το φινίρισμα, τη δομή, και την εσωτερική puttings.

8. Ένα μήκος που χρειάζεται για να επιλέξετε την ποιότητα των υπηρεσιών εγκατάστασης με την αγορά από την πόρτα, γιατί το μισό της ποιότητας εξαρτάται από αυτό.

9. Ιταλικά συρόμενες πόρτες είναι υπέροχο για τους λάτρεις της ομορφιάς. Το κόστος τους είναι υψηλό.

10. Εάν η τιμή δεν είναι τόσο σημαντική, και η ποιότητα είναι πάνω από όλα, μην χάνετε χρόνο-TZP – να εξετάσει ένα κατάλογο των προϊόντων της από τους γερμανούς κατασκευαστές.

11. Η ισπανική οι συρόμενες πόρτες είναι η πιο κατανοητό κατηγορία interroom τις πόρτες. Η τιμή τους είναι λογική και οι θύρες αυτές δεν είναι ριγμένος στην ομορφιά. Η ποιότητα πρέπει να εξισορροπείται από την ομορφιά της. Είναι σημαντικό: η πόρτα θα πρέπει να είναι αξιόπιστο με μια μακροπρόθεσμη λειτουργικότητα, αλλά ταυτόχρονα όμορφο, με ένα πρωτότυπο σχέδιο ή άλλο σχέδιο. εμπορική συρόμενες πόρτες Φωτογραφία - 3 εμπορική συρόμενες πόρτες Φωτογραφία - 4 εμπορική συρόμενες πόρτες Φωτογραφία - 5 εμπορική συρόμενες πόρτες Φωτογραφία - 6 εμπορική συρόμενες πόρτες Φωτογραφία - 7 εμπορική συρόμενες πόρτες Φωτογραφία - 8

EN | CZ | DK | ES | FR | GR | HU | IT | NL | NO | PO | SE | SK | TR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock detector